Fodertankbiler

Nordjysk Blæser-Service har nu gennem mere end 12 år, leveret fodertanke til det Danske og Norske marked. Gennem årene er der leveret mere end 100 tanke, alle opbygget af Nordjysk Blæser-Service. Halvdelen af tankene er blevet produceret i Danmark, mens ca. halvdelen er blevet produceret på en fabrik i Polen, der har mange års erfaring, med produktion af aluminium tanke og råder over de mest moderne produktionsfaciliteter.

Nordjysk Blæser-Service har nu valgt at indlede et direkte samarbejde med fabrikken, og kan derfor tilbyde en ny og optimeret konstruktion af forvogns tanke, anhængere og sættevogne til transport af foder.

Tankene beregnes, konstrueres og designes af vores egne teknikere, men produceres på fabrikken i Polen, der anvender de nyeste metoder til sammenføjning af aluminium. Fabrikken råder således både over en automatisk pladesvejse maskine, og en svejserobot, der kan lave alle udvendige svejsninger. Tankene leveres selvfølgelig med Europæisk PED godkendelse. Nordjysk Blæser-Service samarbejder med en kvalitets sikrings rådgiver i Polen, og der er således altid kontrol af det udførte arbejde.

Opbygning, montering og lakering af tank, blæser, rørsystem m.m. foretages i Danmark. Der anvendes udelukkende standard kvalitets komponenter, og ved at anvende aluminium i vid udstrækning er vores tankbiler de letteste på markedet. Opbygning af rørsystemet er en af Nordjysk Blæser-Service specialiteter. Det er yderst vigtigt at have så godt et flow i rørsystemet som muligt, for at opnå bedst mulige aflæssetider og samtidig optimere forbruget af brændstof ved aflæsning.

Alle fodertankbiler leveres med blæseren indbygget i et lyddæmpet kabinet. Som tilvalg kan monteres Solimar luftdyser, fjernbetjening af alle funktioner, og mange andre løsninger. Den anvendte blæser er en Kaeser Omega 53P, trevinget blæser, men lang levetid og høj ydelse. Kaeser blæseren har vist sig yderst driftssikker og kræver et minimum af vedligehold.

Der er ved konstruktion og opbygning taget højde for, at tankbilen skal have optimale aflæsningstider, være brugervenlig, og have lang holdbarhed

Download brochure her

Hornsyld Købmandsgaard

Nordjysk Blæser-Service Sagavej 58 9260 Gistrup +45 9831 4655  
Samarbejdspartnere HMF Kaeser Tarpline  
© 2023 Nordjysk Blæser-service | Made & hosted by Ladefoged IT